VERLOVINGEN  |  GEHEIME AANZOEKEN  |  LOVESHOOTS  |  HUWELIJKEN

OMDAT  EEN  BEELD  MEER  ZEGT  DAN  DUIZEND  WOORDEN

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

 

Niet alleen de mooiste dag van jullie leven, het is ook een dag met al jullie familie en vrienden, een dag vol emoties, liefde en unieke momenten!

Bent u op zoek naar een authentieke fotograaf, die in staat is om al deze mooie momenten en emoties met spontaniteit en eenvoud en met een openhartig, artistieke en journalistieke aanpak vorm te geven?

 

Ook, voor of na uw huwelijk:

 

Aanzoeken, verlovingen & love shoots: 

 

Een ontspannen en informele fotoshoot, op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld uw favoriete plek, in het park of in een van de mooiste buurten van Amsterdam.

Er is ook een mogelijkheid voor een "undercover" fotosessie tijdens het doen van een aanzoek. Verras uw toekomstige bruid twee keer!

 

 

 

Lifestyle fotoshoot: "A day in your Life"

 

Deze fotosessie kan bij u thuis plaatsvinden of op een locatie naar keuze en gebeurt in een gemoedelijke en onbevangen sfeer met een journalistieke touch.

Ook details van uw huis en/of van uw omgeving worden vastgelegd. De dagelijkse bezigheden gaan gewoon door terwijl ik de mooie momenten onopvallend fotografeer.

Ook geschikt voor een familie fotoshoot! 

 

Tarieven:

 

Verlovingen & loveshoots / Lifestyle: prijs vanaf € 199 voor een fotosessie van 1 uur

 

Standaard huwelijkspakketten vanaf € 850 

 

Ik bied ook kleinere pakketten aan van minder dan 6 uur voor het vastleggen van uw feest of uw ceremonie bijvoorbeeld.

 

Wilt u meer informatie over de verschillende pakketten? Neemt u gerust even contact met me op om me te vertellen over uw wensen en voor een offerte op maat.

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Ik reis héél graag met jullie mee! 

 

  


Comments: 1
  • #1

    Slavica & Sasho (Tuesday, 31 January 2017 15:57)

    Spontaneous and fun!

    These two words express our experience with Melanie the best! She managed to capture all the beautiful moments of the evening, even catch us in our best photo poses throughout the wedding. And believe us, we are not into posing, nor standing to be photographed. All our guests were caught by her enthusiasm and the end result photographs received many comments as fun and lovely to scroll over. If you are not into traditional wedding photography but highly appreciative of special moments caught on camera, Melanie is the right person for you!